A high level Mac switcher

It is with great satisfaction to notice that we now can add the Swedish Minister of Foreign Affairs Carl Bildt to the growing number of switchers. His blog post around the issue have of course got some attention at computer news magazines such as Swedish MacWorld. And yes, in the comments of his blog posts you can read the standard variety of comments where many seem to be filled with old prejudices about the Mac and who should have one. And Bild himselfs says:

Att säga att jag inte ångrar det steget är månadens stora understatement. Min enda kritik av mig själv är varför jag väntade så länge att ta steget

Share

1 kommentar

  1. Hmmm… – Själv Mac-användare sedan 1994 utan ett enda datorproblem, faktiskt… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.